Advokatska kancelarija Ilincic

O nama

Advokat Srđan Ilinčić  je 1993. godine osnovao Advokatsku kancelariju ILINČIĆ, sa sedištem u Beogradu, nastavljajući rad, odn. preuzevši  advokatsku  kancelariju uglednog i eminentnog beogradskog advokata Ilije Dukića.

Prepoznatljiva po konstatnom kvalitetu usluga koje pruža svojim klijentima, advokatska kancelarija Ilinčić jedna je od vodećih advokatskih kacelarija u Beogradu i Srbiji.

Dinamičan tim pretežno mladih advokata i advokatskih pripravnika kancelarije Ilinčić, u saradnji sa iskusnim članovima ovog tima, koji su prethodno iskustvo sticali kao nosioci pravosudnih funkcija u beogradskim sudovima, uspešno pronalazi rešenja za najkompleksnije pravne probleme.

Ovakvim radom, Advokatska kancelarija Ilinčić uspela je da stekne renome  advokatske kancelarije koja aktivno učestvuje u stvaranju sudske prakse u Srbiji.

Odlučna u nameri da zaštiti interese svojih klijenata, domaćih i stranih pravnih i fizičkih lica,  Advokatska kancelarija Ilinčić nagrađena je lojalnošću svojih klijanata od kojih veliki broj zastupa od svog osnivanja do danas.

Naš tim